Aanbevolen video's

We snappen dat de term 'wellbeing' wat abstract is. Daarom hebben wij speciaal voor jou een aantal video's verzameld. Kijk deze diverse video's, raak geinspireerd en deel jouw kennis!

Why wellbeing Matters. 10 Evidence Based Ways to Boost Employee Wellbeing

Corporate wellness is geen nieuw concept. Maar het is de afgelopen jaren wel steeds duidelijker geworden wat de impact van het welzijn van medewerkers is op prestaties, productiviteit, werknemersretentie, en algemeen zakelijk succes. Medewerkers kunnen hun welzijn verbeteren op veel manieren, maar ze zijn niet allemaal even effectief. Deze video bespreekt de tien meest efficiënte methodes, hoe elke werkt en hoe zowel medewerkers als de organisatie ervan profiteren.

Wellbeing: Jim Harter at TEDxObahama

We duiken dieper in het onderwerp! Jim Harter houdt een TED Talk over het onderwerp wellbeing. Zijn onderzoek is gerapporteerd in verschillende bestsellers, academische artikelen, boekhoofdstukken en publicaties, en zijn nieuwste boek gaat in op het thema wellbeing. Dat maakt een expert op het gebied van wellbeing in de HR-branche. In deze Talk vertelt hij over verschillende kritische elementen van welzijn en geluk.

The Privilege of Well-Being | Kerri Kelly | TEDxBend

Van yogamatten tot meditatiekussens; er is momenteel een krachtige welzijnscultuur. Maar is dit voor iedereen zo? Kerri Kelly, oprichter van CTZNWELL, onderzoekt het bestaan van voorrecht rondom welzijn en geeft in haar Ted Talk een andere invalshoek dan de overige uitgelichte video's op deze pagina. Daarnaast kijkt Kerri hoe bij samenwerkingen voorkomen kan worden dat mensen buitengesloten worden. Misschien is het dan toch geen voorrecht?

The Secret to Building a Healthy & Happy Workplace

In deze TED Talk bespreekt Wolter Smit geheimen om een gezonde en vrolijke werkplek te creëren. Wolter spreekt gepassioneerd over hoe belangrijk het is om geweldige medewerkers aan te nemen. Maar hij vraagt zich ook af wat je doet wanneer je ze eenmaal hebt gevonden? Hoe breng je bedrijfsprincipes zoals vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid echt tot leven? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf jouw werknemers mondig maakt en dat je een werkomgeving biedt waar zij zich verzorgd voelen?

Wellbeing in the workplace

Nog even een korte samenvatting van het thema wellbeing, gefocust op werkgeluk. Herken jij alles wat wordt gezegd? Kan jij je hierin vinden? Vergeet ook zeker niet om jouw opgedane kennis te delen met anderen!


Jacob Morgan Keynote - The Future of Work
and Employee Experience

Hoe kom je van ‘need to work there’ naar ‘want to work there’? De video gaat over waarom de toekomst van werk alleen maar gaat over het ontwerpen en creëren van een employee experience. Er kan beter worden gesteld dat HR stom, saai en uit de mode is. Of toch niet? Bekijk de video om een ander beeld te krijgen van de employee experience.

Deel deze pagina