Evenementen voor jou!

Nog meer leren over het thema? Dat dachten we al! Daarom staan hieronder een paar evenementen over de thema's wellbeing, werktevredenheid, vitaliteit en welzijn van medewerkers.

Werkgelukdag SchiermonnikoogHoe gelukkig voel jij je in en met je werk? Is je privéleven goed te combineren met je baan? Tijdens de Werkgelukdag op Schiermonnikoog word je je bewust van je werkende leven op dit moment. Krijg uitleg over energie- en stressmanagement en neem deel aan verschillende activiteiten.
Werkgeluk UNconferenceWerkgeluk; iedereen heeft het erover. Maar doen we het ook echt? En hoe dan? Tijdens de UNconference op 23 september wordt het gesprek gestart over hoe gelukkig zijn op de werkvloer de normaalste zaak van de wereld gaat worden. De agenda wordt samen door de aanwezigen opgesteld.
Werkgeluk: hoe maak je werknemers meer bevlogen en betrokken?


Iedereen heeft de insteek om goed voor haar medewerkers te zorgen. Er worden prima salarissen en secundaire voorzieningen geregeld, en toch bestaat de kans om niet het juiste imago te krijgen. Zo kan de werving lastig gaan of het kost veel geld. Misschien is er zelfs wel sprake van een ongewenst verloop of van verzuim. Wil jij medewerkers ambassadeur maken van je bedrijf? Doe kennis op tijdens het evenement om te onderzoeken hoe het werkgeluk vergroot kan worden.Volg HRcommunity