Video's

Meer weten over de employee experience? Kijk deze video's voor inspiratie en achtergrondinformatie!

De rol van leiderschap bij de employee experience - HR summit

Wij organiseerden samen met Great Place to Work een summit met verschillende HR-directeuren en wetenschappers, over het nut en de noodzaak van de employee experience. Maar wat is de rol van leiderschap binnen de employee experience? Bekijk deze video voor het antwoord van de aanwezigen!

Turn every employee into an entrepreneur

Ongeveer 30% van de Nederlandse werknemers heeft geen idee wat de strategie van hun organisatie inhoudt. Er kan worden gesteld dat slechts 18% vindt dat ze hun talent volledig kwijt kunnen in hun huidige baan. Duncan Oyevaar geeft een TED Talk over hoe dit probleem kan worden opgelost.

This is what makes employees happy at work

Op dit moment zijn twee miljard mensen niet blij op werk. Hoe kan dit veranderd worden? En hoe kan de employee experience hierbij helpen? Deze TED Talk gaat verder in op hoe je mensen blij maakt op werk.

Diana Dosik: Why we need to treat our employees as thoughtfully as our customers

Hedendaagse bedrijven weten alles over hun klanten en stoppen niet totdat zij de beste ervaring ooit hebben. Maar waarom steken ze deze energie niet ook een beetje in hun medewerkers? Diana Doskik houdt een korte TED Talk over dit vraagstuk.