Experts

Welke experts zijn aanwezig op het event en kunnen jou ondersteunen bij het werken aan je case door middel van een breakoutsessie? Zie hier het overzicht en op de volgende pagina artikelen waarin zij hun kennis en expertise met je delen!


PWC levert zakelijke dienstverlening op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.


GITP ondersteunt professionele en persoonlijke ontwikkeling door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten en door ontwikkeling te faciliteren.


Integron biedt onderzoek en inzicht om het beste uit de klant en medewerker te halen.


Studytube is een overzichtelijke leeromgeving waarbinnen medewerkers de regie hebben over hoe, wanneer, hoe vaak en wát ze leren.


Oracle heeft innovatieve technologieën in de cloud waarmee bedrijven kunnen innoveren.


HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten.


Volgens Nmbrs verdienen medewerkers de beste HR-service. De rol van HR wordt verwerkt in hun software.


L&D Support maakt talentenmetingen die aangeven wat de leer- en ontwikkelmogelijkheden en -behoeften van mensen zijn.


Moovs ondersteunt de ontwikkeling van productieve en duurzame relaties met hoogwaardige leerervaringen, op zes strategische relatiegebieden.


Online Academy biedt dé manier om de basis te leggen voor nieuwe kennis en vaardigheden, zelfs in combinatie met een drukke baan.


Lagerweij staat voor menselijk kapitaal. Zij ontwikkelt specialistische programma's voor duurzame effectiviteit en leiderschap.


Al deze experts helpen ons om iets gaafs op te bouwen; samen werken we aan een community! Op de volgende pagina staat een aantal artikelen van de experts. Veel leesplezier!

Volg HRcommunity