Het event

The Employee Experience


Op 25 juni organiseren wij een event geheel in het teken van de employee experience! Dit magazine heeft je al informatie geboden over het onderwerp, maar hoe haal je specifiek voor jouw organisatie er het meeste uit?


Helaas bestaat er geen one-size-fits-all oplossing, want iedere context vraagt om een unieke aanpak. Kom naar HRcommunity Presents: The Employee Experience, een inspiratie-event in hackathon style. Het onderwerp wordt besproken en als deelnemer ga je zelf aan de slag!


De term hackathon − bekend uit de IT-sector − hebben we vertaald naar HR: werk een dag met je team aan jullie eigen case, weg uit de alledaagse hectiek. Je start met het in kaart brengen van jullie specifieke uitdaging, waar je de rest van de dag mee in de weer gaat.


Vastgelopen? Er zijn experts aanwezig om jullie te ondersteunen. Daarnaast kan je je laten inspireren tijdens een van de prikkelende breakoutsessies. Aan het eind van de dag ga je in ieder geval naar huis met een minimal viable product voor jullie case.


De experience in het kort:

  • Kom in beweging door de best practices van Irene Vernie, HR Director bij Rituals Cosmetics.
  • Raak geïnspireerd door de key message van Rina Joosten, CCO bij Seedlink: beter experimenteren en falen dan niks durven en doen.
  • Ga onder begeleiding van professionals op het gebied van de employee experience aan de slag met je eigen case in hackaton style.
  • In breakoutsessies ga je dieper in op je case en leer je over de verschillende onderwerpen van de employee experience.


Meld je nu nog aan voordat het vol zit!